За насНие финансираме најдобро и го финансираме најдоброто.

Финансираме нови и половни возила (патнички и стопански) од брендовите на Mercedes-Benz, Mitsubishi, Mitsubishi Fuso, Chrysler, Jeep, Dodge i Setra.
Заедно со нашите партнери нудиме иновација, креативност и квалитет. Сакаме клиентот покрај врвниот квалитет на возилото, да добие квалитетна и брза финансиска подршка.

Нашата визија

Да станеме најдобар финансиски партнер на нашите клиенти и соработници, да се адаптираме на нивните потреби и внесување новини во услугите кои ги нудиме.

Нашата мисија

Активно да го подржиме генералниот застапник за возилата кои ги фина